Ανακοίνωση

To Galinio boutique apartments προσαρμόζει τη λειτουργία τoυ λαμβάνοντας υπόψιν τα νέα μέτρα ασφαλείας και υγειονομικά πρωτόκολλα.

Προβλέπεται η εκπαίδευση του προσωπικού στην τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, η υποδοχή σε υπαίθριο χώρο, η τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας και η χρήση προστατευτικού εξοπλισμού από τους εργαζόμενους.

Τα κυριότερα μέτρα είναι:

CHECK IN
Το check-out θα πραγματοποιείται στις 11 π.μ. ενώ το check-in μεταφέρεται στις 15.00 μ.μ. ώστε να πραγματοποιείται ενδελεχής καθαρισμός των δωματίων.

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
Προσφέρεται καλάθι  καλωσορίσματος με συσκευασμένα  είδη για την προετοιμασία του πρωινού, ατομικό αντισηπτικό, προϊόντα καθαρισμού. Όλα τα μη βασικά στοιχεία, όπως περιοδικά, φυλλάδια, σακούλες πλυντηρίου, μπουρνούζια,  αφαιρούνται από τα δωμάτια. Απαγορεύεται η είσοδος στα διαμερίσματα σε μη διαμένοντες.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
Συγκροτείται ομάδα υπευθύνων που επιβλέπει τον καθαρισμό των δωματίων και ειδικεύεται στον καθαρισμό δωματίων με ύποπτες ή επιβεβαιωμένες περιπτώσεις κορωνοϊού. Καθαρισμός των διαμερισμάτων μόνο κατόπιν αιτήματος του πελάτη και μετά το πέρας 3 ημερών διαμονής του. Οι υφασμάτινες επιφάνειες  καθαρίζονται με συσκευή ατμού (θερμοκρασία <70°) μετά από κάθε check out.

ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΠΟΠΤΟΥ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ
Ορισμός υπευθύνου για την εφαρμογή του σχεδίου ύποπτου κρούσματος του καταλύματος όπως επίσης και ορισμός συντονιστή για την επίβλεψη του σχεδίου.

ΠΙΣΙΝΑ
Σε κάθε διαμέρισμα αντιστοιχούν οι δικές του ξαπλώστρες. Η συχνότητα καθαρισμού και απολύμανσης των περιοχών της πισίνας  αυξάνεται και για το νερό χρησιμοποιούνται απολυμαντικά κατάλληλα για την τρέχουσα περίσταση.