ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Για την πλήρη επιβεβαίωση της κράτησής σας θα πρέπει να προκαταβάλετε το 30% της συνολικής αξίας της διαμονής σας, έχοντας ως ελάχιστο ποσό κατάθεσης, το κόστος της μίας (1) διανυκτέρευσης. Πλήρης εξόφληση με την άφιξη.(check in)

Γίνονται δεκτές πληρωμές με μετρητά, τραπεζικά εμβάσματα και πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, American Express. Οφείλετε να ενημερώσετε το ξενοδοχείο κατά την άφιξη σας εάν επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου για τη διαμονή σας.

Η κατάθεση της προκαταβολής πρέπει να γίνεται εντός χρονικού διαστήματος τριών (3) εργάσιμων ημερών από την δημοσίευση του τραπεζικού λογαριασμού του ξενοδοχείου προς τον ενδιαφερόμενο πελάτη (με αποστολή από το ξενοδοχείο σχετικού μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το οποίο περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία πληρωμής), διαφορετικά η προκράτηση θα ακυρώνεται χωρίς περαιτέρω ενημέρωση και το δωμάτιο θα απελευθερώνεται.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

H διεύθυνση του ξενοδοχείου παρακαλεί τους πελάτες να ενημερώνουν έγκαιρα με γραπτή επικοινωνία για τυχόν αλλαγές ή ακυρώσεις που αφορούν στην κράτησή τους το συντομότερο δυνατό.

Σε περίπτωση ακύρωσης, η πολιτική μας είναι η εξής:

– Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σε διάστημα μεγαλύτερο των 14 ημερών πριν την προγραμματισμένη άφιξη, δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση και συνεπάγεται την από μέρους του ξενοδοχείου επιστροφή προκαταβολής.

– Για ακυρώσεις κρατήσεων σε διάστημα μικρότερο των 14 ημερών πριν την προγραμματισμένη άφιξη, ο πελάτης χρεώνεται με το ποσό της προκαταβολής.

– Σε περίπτωση αναχώρησης πριν από τη συμφωνημένη ημερομηνία, ο πελάτης-επισκέπτης είναι υποχρεωμένος να αποζημιώσει τον ξενοδόχο με το 100% της ημέρας που έγινε η αναχώρηση και μισό της τιμής που συμφωνήθηκε για την περίοδο που δεν χρησιμοποίησε το δωμάτιο, σύμφωνα με τον κανονισμό σχέσεων ξενοδόχων και πελατών του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος.